Termékeink

 • Mágneses anyagmozgatás

  Kizárólagos képviseletként, forgalmazóként kínáljuk permanens és elektro-permanens mágneses emelőeszközeinket és ipari rádió távvezérlőinket. Kínálatunkban megtalálhatóak az elektro-permanens mágneses emelő gerendák, permanens emelőmágnesek, egyedileg tervezett és gyártott gerendák, melyekre különböző terhetőséggel bíró emelőmágneseket tud feladatának megfelelően rögzíteni. Szolgáltatásaink között megtalálható a tanácsadás, időszakos vizsgálat és a szerviz is.

 • Rádiótávvezérlők

  Standard és egyedi igényeknek megfelelően kialakított, az ipari környezet által előírt magas biztonsági osztállyal rendelkező, nyomógombos, választókapcsolós és joystickos rádiótávvezérlők.

 • Vákuumos anyagmozgatás

  Ahol a mágneses emelés nem alkalmazható, ott kínáljuk alternatívaként a vákuumos emelés megoldásként. Ha nem mágnesezhető anyagból készült terhet kell mozgatnia, vagy a mágnesezéshez szükséges minimális lemezvastagságot nem éri el emelendő terhe, ott segít Önnek a vákuumos emelés.

 • Csúszógyűrűs áramszedők

  Az esetek nagy százalékában ezeket a termékeket egyedi igény szerint szükséges kialakítanunk a megrendelő által megadott paraméterek alapján. Ehhez az érdeklődőnek elküldünk egy kérdőívet, melynek kitöltése segít nekünk beazonosítani, majd a megfelelő ajánlatot kiállítani részére.

 • Szerszámok, Szerszámgépek, Festékszórók, Mérőeszközök, Mérőkészülékek, Satuk, Vegyi áru

  Kizárólagos forgalmazóként több, mint 10.000 terméket kínálunk ebben a kategóriában.rnTöbbek között a Borletti és Storm precíziós mérőeszközeit, a Microtecnica optikai mérőműszereit, köztük a MicroGenius 2D valósidejű optikai rendszerét, és a Cuter precíziós satuit érhetik el rajtunk keresztül az érdeklődök.

 • Mágneses munkadarabrögzítés

  "Minden ami mágneses munkadarabrögzítés." - lehetne ez a mottónk. Kínálatunkban a permanens és elektro-permanens mágnesasztalok, mágneses prizmák és satuk is megtalálhatóak. Méretben a standard méreteken túl akár egyedi igényeknek megfelelő méreteket is választhat. Segítünk abban is, hogy elvégzendő feladatának megfelelő minőségű asztalt válaszon. Szolgáltatásaink között van a helyszíni bemutató, a tanácsadás, a beüzemelés, az oktatás, az időszakos vizsgálatok és a szerviz feladatok ellátása.