Összes termék

Energiahozzávezetés, adatátvitel, automatizálás, szerszámok, szerszámgépek, mérőeszközök

Termékeink ezen kategóriája tartalmazza a robot megfogókat, melyek extrém körülmények között is helytállnak (pl.: magas hőmérsékletet, melyet az öntödékben tapasztalhatunk). Elérhetőek különböző ipari kábeldobok, tömlődobok, pályamenti vezetékek, úszókábeles rendszerek, csúszógyűrűs áramszedők, forgócsatlakozók, energialáncok. Emellett a precíziós mérőműszerek és mérőeszközök széles skálája (akár az extra méretű, 3000-4000 mm-es tolómérő, vagy a digitális magasságmérő készülék), precíziós satuk, többek között moduláris- és rendszer satuk, különböző szerszámok, festékszórók és vegyi áruk.

  • Csúszógyűrűs áramszedők

    Az esetek nagy százalékában ezeket a termékeket egyedi igény szerint szükséges kialakítanunk a megrendelő által megadott paraméterek alapján. Ehhez az érdeklődőnek elküldünk egy kérdőívet, melynek kitöltése segít nekünk beazonosítani, majd a megfelelő ajánlatot kiállítani részére.

  • Szerszámok, Szerszámgépek, Festékszórók, Mérőeszközök, Mérőkészülékek, Satuk, Vegyi áru

    Kizárólagos forgalmazóként több, mint 10.000 terméket kínálunk ebben a kategóriában.Többek között a Borletti és Storm precíziós mérőeszközeit, a Microtecnica optikai mérőműszereit, köztük a MicroGenius 2D valósidejű optikai rendszerét, és a Cuter precíziós satuit érhetik el rajtunk keresztül az érdeklődök.