SMED - QMC Mágneses gyors szerszám rögzítés

SMED mágneses rögzítés elektro-permanens gyors szerszámrögzítő rendszerekkel műanyag fröccsöntő gépeken teljes biztonságot, nagy rugalmasságot, használatában praktikusságot biztosít. Kimagasló versenyelőnnyel bír a hagyományos rendszerekhez képest.  Alkalmazásával drasztikus termelékenységnövelés érhető el. Optimális megoldás mindenféle géptípusra a legkisebbtől a legnagyobbig, mind a vízszintes, mind a függőleges tengelyű gépek esetén. 

Felhasználási területei a teljesség igénye nélkül:

Autóipar • Elektronikai ipar • Csomagolóipar • Orvosi műszeripar • Háztartási gépek ipara.

A SMED mágneses rögzítéstechnika lemezalakító préseken lehetővé teszi a „smed lean” termelést és a kis sorozatokat. Könnyen alkalmazható, telepíthető és beilleszthető minden présen. Megváltoztatja az egész termelési folyamatot. 2 db mágnes lapból áll, ezáltal egyszerűen betehető a meglévő gép vezérlésébe. A modulok kialakítása bármilyen igényhez való igazodást lehetővé tesz és a présen nem igényel semmilyen átalakítást, módosítást.


Kérjen, egyéni igényeinek megfelelő ajánlatot szakértő munkatársainktól.

Az értékesítéssel egyidejűleg szakszerű szolgáltatásokat nyújtunk vásárlóink számára, mint például: Helyszíni bemutató, Mérnöki tanácsadás, Rendszerbe integrálás, Telepítés és beüzemelés, Időszakos vizsgálatok. További szolgáltatásaink itt tekinthetőek meg.

Szerszámrögzítés fröccs- és présgépen

BestOF Kft. - Mágneses Vonzerő