Összes termék

Anyagmozgatás, emelés

Termékpalettánkon megtalálhatóak a mágneses-, mechanikus- és vákuumos emelés, az ipari rádió távvezérlés piacvezető eszközei, különböző darualkatrészek, fékek és féklazítók.

  • Mágneses anyagmozgatás

    Kizárólagos képviseletként, forgalmazóként kínáljuk permanens és elektro-permanens mágneses emelőeszközeinket és ipari rádió távvezérlőinket. Kínálatunkban megtalálhatóak az elektro-permanens mágneses emelő gerendák, permanens emelőmágnesek, egyedileg tervezett és gyártott gerendák, melyekre különböző terhetőséggel bíró emelőmágneseket tud feladatának megfelelően rögzíteni. Szolgáltatásaink között megtalálható a tanácsadás, időszakos vizsgálat és a szerviz is.

  • Rádiótávvezérlők

    Standard és egyedi igényeknek megfelelően kialakított, az ipari környezet által előírt magas biztonsági osztállyal rendelkező, nyomógombos, választókapcsolós és joystickos rádiótávvezérlők.

  • Vákuumos anyagmozgatás

    Ahol a mágneses emelés nem alkalmazható, ott kínáljuk alternatívaként a vákuumos emelés megoldásként. Ha nem mágnesezhető anyagból készült terhet kell mozgatnia, vagy a mágnesezéshez szükséges minimális lemezvastagságot nem éri el emelendő terhe, ott segít Önnek a vákuumos emelés.