Nullponti technológiájú mágneses rögzítés, MillTecZero

A nullponti rendszerek gyártásában való jártasságnak és a TECNOMAGNETE mágneses technológiájának szintéziséből jött létre a #millteczero, „zeropont” elektro-permanens mágnesasztal.

Nullponti rendszer és mágneses technológia egyedülálló egységesítése

Moduláris mágneses rendszer precíziós furathálóval elő-munkált darabok, paletták és munkadarab rögzítő készülékek gyors és nagy pontosságú tájolására, pozicionálására alkalmas. Praktikusan és rugalmasan használható, nagy rögzítő felülettel rendelkezik, melyet a legkülönbözőbb alakú és méretű munkadarabhoz lehet adaptálni pontos együttfutást biztosítva munkadarab, mágneses-modul (mágnesasztal) és gépasztal között.

Nullponti elektro-permanens mágnesasztal
  • 0.005 mm pontosságú kúpos csapos nullponti adapterek.
  • Elektro-permanens mágneskör monolit tömör tömb felépítéssel, teljesen egybefüggő fém felülettel.
  • Két irányban igazodó hengeres mozgó pólushosszabbító a munkadarab automatikus hézagolására.
  • Egyenletesen eloszló rögzítő erő a munkadarab teljes referencia területén.
  • Nagy pontosságú furatháló a mágnesesen semleges területeken edzett perselyezéssel, védődugóval.
  • Adapterek és munkadarab távtartók a pólushosszabbítókkal, azonos magassággal.

Nullponti elektro-permanens mágnesasztal csúcsteljesítménnyel

Pontos tájolás és könnyű ismételhetőség • Nincs villamos energiafogyasztás a megmunkálás alatt • Egyenletesen eloszló rögzítőerő • Minimálisra csökkent rezgések • Gyors munkadarab kiállítás • 1 kiállítás 5 oldali megmunkálás • A gép teljes kihasználása • Automatikus hézagolás • Karbantartásmentes

GYORS ÉS PONTOS

A MillTecZero nullponti (zeropont) mágnesasztal növeli a termelékenységet, javítja a hatékonyságot és költséget csökkent. Gyors beruházás-megtérülést tesz lehetővé és hozzájárul az ipar 4.0 által támasztott korszerű igények kielégítéséhez.

„A precíziós furatháló a modul semleges területein van kialakítva, edzett perselyezéssel. Az adapterek úgy vannak megtervezve, hogy fogadják a precíziós kúpos tájoló csapokat a rögzítendő munkadarabon/palettán. A rögzítés egyenletessége a referencia felületen kiküszöböl minden feszültséget, nyomást és munkadarab deformációt és rezgésektől teljesen mentes megmunkálást biztosít.”

Nullponti mágnesasztal egybefüggő fém felülettelMillTecZero zeropont, nullponti mágnesasztal

EGYEDÜLI – KIZÁRÓLAGOS - SZABADALMAZTATOTT

A MillTec elektro-permanens mágneskör 

önmagától biztonságos mágneses ereje (16kg/cm2-ig) érzéketlen bármilyen áramkimaradásra, lehetővé téve így palettánként teljes független használatát. A szabadalmaztatott monolit tömör tömb technológia a beépített pólusokkal a MillTec modulokat merevvé, stabillá, hosszú élettartamúvá, tartóssá teszi. Kis önsúlyuk a gép terhelhetőségét növelik csökkentve az inerciát és a tehetetlenséget, a fogyasztást és a kopásokat. A mágnes-modul felületén nincs betét vagy műgyanta: az teljes egészében acélból készült. Ez a tény megbízhatóságot, tartósságot garantál, állandó jellemzők és teljes karbantartás menetesség mellett.  A MillTec mágnesasztalok a gépasztalra, a kialakított rögzítő furatain keresztül vannak felfogatva és rögzítve. A pontos tájolást a köszörült vállakon elhelyezkedő oldalütközők vagy precíziós tájoló csapok biztosítják.

AUTOMATIKUS HÉZAGOLÁS

A „kettős hatású” RMP mozgó pólushosszabbítók (TECNOMAGNETE szabadalom) könnyen és hibamentesen felhelyezhetők. Lehetővé teszik egy rugalmas mágneses „ágy” létrehozását, mely automatikusan alkalmazkodik a felfogatandó munkadarab felületéhez, hézagolja és automatikusan feszültségmentesíti is a munkadarabot.

XT 200 VEZÉRLŐEGYSÉG

Kombinálja az erőt, a könnyedséget és a kis méretet. A megerősített ERGON 5 csatlakozó megbízható és egyszerűen karbantartható. A vezérlő dobozán hátul akasztók vannak kialakítva, hogy a megmunkálógépen függőlegesen is elhelyezhető legyen.

Felkeltette érdeklődésem a nullponti mágneses rögzítés, további információt kérek.

Webshopban megnézem.

Forrás: BestOf Kft.